Loading...
BusinessBorrel Bonaire BOB Bus2020-01-16T13:47:41-04:00

BusinessBorrel 16 januari

Het leek er even op dat er geen BBB in januari 2020 zou gaan plaatsvinden ☹ Maar gelukkig staan er altijd weer ondernemers klaar met een oplossing 🙂 . Zo ook deze keer!

De BOB Bus nodigt ons voor de januari-editie van de BBB uit. Maar wat is de BOB Bus eigenlijk?

Het is een ‘busdienst’ die rondjes rijdt over het eiland, langs de resorts, hotels en restaurants die zich actief hebben aangemeld bij het concept. Zodat je veilig ‘met een slokje op’, na een avondje ergens gegeten of gedronken te hebben, thuis kunt komen. 

Dat komt niet alleen de algehele verkeersveiligheid ten goede, maar het ondersteunt voor een heel belangrijk deel een goed doel. 50% van de omzet gaat namelijk rechtstreeks naar Stichting Kinderhulp!

Benieuwd hoe het precies in elkaar steekt? Meld je dan zeker aan. Het kantoor van BOB Bus is gevestigd op Red Palm Village, vandaar dat we tijdens deze editie daar hartelijk worden ontvangen bij ‘Lekker Thuis bij Red Palm’. Daar vertellen de initiatiefnemers je graag meer!

Kun je niet wachten tot de Borrel en wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met Kitty Ladiges: kitty@bobbusbonaire.com of telefonisch: (+599) 7864063

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Vul hieronder het contactformulier voor jezelf en je eventuele gasten in, klik vervolgens op verzenden. Je krijgt via de mail een bevestiging van je inschrijving. Niets ontvangen? Controleer je SPAM en voeg iban@marketingmatch.nu toe als een veilige afzender.

Het kan zijn dat het formulier de eerste keer niet meteen goed wordt verzonden, je krijgt daarvan een melding. Dat heeft met de spam filter te maken van de website. We verzoeken je het dan op een later moment nog eens te proberen. Als het wel is gelukt, krijg je daarvan een bevestigende melding en je ontvangt een mailtje van ons.

<<<< De inschrijving is gesloten. We zien je graag bij een volgende editie! >>>>>